Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009

επιστροφή

Γειά σας και πάλι,

Η απουσία μου οφείλεται σε πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη γραμμή ιντερνετ και έτσι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήμουν χωρίς σύνδεση. όμως τώρα είμαι πάλι πίσω για να δημοσιοποιώ τα προβλήματα της πόλης μου!

1 σχόλιο:

kalofer είπε...

Σας αποστέλουμε το κάτωθι δελτίου τύπου σε περίπτωση που θέλετε να το δημοσιεύσετε

Με βασικό στόχο την συνέχεια των επιτυχίων θα πορευτεί το νέο Δ.Σ του ΣΥ.ΜΕ.ΦΜε τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάδειξη του απελθόντος Δ.Σ πραγματοποιήθηκαν μέσα σε κλίμα ενότητας στις 4 Απριλίου στο γραφείο του Μεσσήνιου δικηγόρου παρ’ αρείω πάγω Αλέξανδρου Παπατσώρη στην οδό Νικηταρά 2 στην Ομόνοια οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το νέο Δ.Σ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Xαλουλάκος Βασίλης Πρόεδρος

Ζυγούρη Έυα Αντιπρόεδρος Α΄

Τζάνος Νίκος Αντιπρόεδρος Β΄

Γιαννακέας Ηλίας Γραμματέας

Πραμαγκιούλης Γιώργος Ταμίας

Τσεκουράς Γιώργος Μέλος

Παπατσώρη Φωτεινή Μέλος

Λαμπροπούλου Βιβή Μέλος

Στραβόλαιμος Γρηγόρης ΜέλοςMε ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ αναλαμβάνει καθήκοντα Υπευθύνου Οργάνωσης ΑΕΙ ο Δημήτρης Ψυχάρης, Υπευθύνου ΣΥ.ΜΕ.Φ ΤΕΙ ο Φώτης Κουμουνδούρος και Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων η Σοφία Κατόπη.

Επιπλέον η Βιβή Λαμπροπούλου ορίστηκε Υπεύθυνη ΣΥ.ΜΕ.Φ για την περιοχή της Τριφυλίας και ο Γρηγόρης Στραβόλαιμος Υπεύθυνος Εκδηλώσεων.Η νέα διοίκηση του Συλλόγου προγραμματίζει ήδη μια σειρά από δραστηριότητες στο άμεσο χρονικό διάστημα. Η αρχή αναμένεται να γίνει τις εορτές του Πάσχα όπου στα σχέδια του ΣΥ.ΜΕ.Φ είναι η πραγματοποίηση μιας ακόμα δράσης με κοινωνικό χαρακτήρα στην Καλαμάτα ή πολύ πιθανόν σε κάποια άλλη πόλη της Μεσσηνίας.

Επίσης αποτελεί θέμα χρόνου πλέον να διοργανωθεί και στην Πάτρα η πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου Μεσσηνίων Φοιτητών. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τοπικούς φορείς της Αχαικής πρωτεύουσας και τους εκεί Μεσσήνιους φοιτητές.

Τέλος το νέο Δ.Σ σκοπεύει να είναι απόλυτα συνεπές στο ραντεβού του με το αναγνωστικό κοινό της εφημερίδας του συλλόγου « Μεσσήνιων Δεσμός» όσο και με τα μέλη και τους φίλους του όπως κάθε χρόνο στις 11 Αυγούστου όπου διεξάγεται η ετήσια Ημερίδα του ΣΥ.ΜΕ.Φ


δημοσιεύσετε