Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2008

Η Μεσσήνη ρωτά τον κ. Σαμέλη

Και αφού έγιναν τα εκγαίνια της Μπιρμπίτας και όλοι είναι ευχαριστημένοι, κυρίως ο κ. Σαμέλης, μήπως ξέρει κανείς τι μέλλει γενέσθαι με τα προβλήματα της Μεσσήνης; και σίγουρα δεν μιλάμε για την κατασκευή άλλου οικισμού στην Μακαρία!
Ο κ. Σαμέλης, τις φορές που παρευρέθηκε στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Μεσσήνης σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μεσσήνη από τους αθίγγανους, μονίμως μας έλεγε τι έχουν κάνει αυτοί για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της Καλαμάτας, λες κι ο ίδιος είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας και όχι νομαρχιακός σύμβουλος, που σημαίνει ότι θα πρέπει να ενδιαφέρεται και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όλη η Μεσσηνία. Μάλλον όμως ο κ. Σαμέλης δεν ενδιαφέρεται καθόλου για εμάς τους υπόλοιπους! Κάθε φορά που κάποιος από το ακροατήριο του τόνιζε πως βρίσκεται στην Μεσσήνη και όχι στην Καλαμάτα κι ότι έχει κλήθεί για να εκθέσει τη θέση της Νομαρχίας για τα προβλήματα της πόλης μας αυτός εξακολουθούσε να λέει: "εμείς στην Καλαμάτα κάναμε...", η Μεσσήνη για αυτόν δεν υπάρχει!
Τελικά κ. Σαμέλη, τώρα που τακτοποιήσατε το πρόβλημα της Καλαμάτας, μήπως ξέρετε να μας πείτε τι προτίθεστε να κάνετε για την Μεσσήνη;
Ξέρετε ότι υπάρχουν αθίγγανοι στο κέντρο της πόλης; Κοντά στα Λύκεια της πόλης και το Γ΄Νηπιαγωγείο; Και μην μου πείτε ότι δεν γνωρίζετε την περιοχή ή ότι αγνοείτε το πρόβλημα γιατί σε αυτά τα Λύκεια κάποτε φοιτούσαν οι κόρες σας!
Έχετε εκλεγεί για να ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα όλου του Νομού και όχι μόνο της Καλαμάτας! Είστε νομαρχιακός σύμβουλος Μεσσηνίας κι όχι Καλαμάτας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: