Τρίτη, 15 Ιουλίου 2008

οι αθίγγανοι συνεχίσουν κανονικά, ανενόχλητοι και με το νόμο να διαταράσσουν την κοινή ησυχία, να παραβιάζουν τους νόμους και να σπάζουν τα νεύρα μας. Αλλά τα νεύρα μας τα σπάζει πιο πολύ το Α.Τ. Μεσσήνης με την προκλητική συμπεριφορά του απένταντί μας και με την ολοφάνερη κάλυψη που προσφέρει στους αθίγγανους. Γύρω στις 4μ.μ. τηλεφώνησα στο Α.Τ. για να διαμαρτυρηθώ γιατί μια οικογένεια αθίγγανων που έχει κατασκηνώσει στον δρόμο, τον έχει κλείσει και δεν αφήνει κανέναν να περάσει από εκεί, έκανε φασαρία και δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε. Όλο το μεσημέρι την βγάζουν στο δρόμο, φωνάζονται ή μάλλον ουρλίαζοντας και δεν αφήνουν κανέναν να ησυχάσει! Λοιπόν η απάντηση που πήρα από τον αστυνομικό που απάντησε στο τηλέφωνο ήταν η εξής: "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ"! Κι εγώ έμεινα άφωνη. Επειδή δηλαδή είναι αθίγγανοι δεν τους επιβάλλονται οι νόμοι! Μήπως πρέπει κι εμείς να παρανομούμε αφού πρώτα δηλώσουμε αθίγγανοι;
Το έχει δηλώσει κι άλλη φορά πως δεν έχω ρατσιστικές αντιλήψεις, αλλά με ενοχλεί η ρατσιστική και μεροληπτική αντιμετώπιση του Α.Τ. Μεσσήνης που έχει απέναντί μας κάθε φορά που τολμάμε να κάνουμε παράπονα για τους αθίγγανους.
Η διαφορά είναι η εξής πως εγώ θα διαμαρτυρόμουν αν ο οποιοσδήποτε θα έκανε φασαρία και είχε κλείσει το δρόμο, ενώ το Α.Τ. Μεσσήνης επεμβαίνει μόνο όταν ο παραβάτης δεν είναι αθίγγανος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: